O nama

Hroničan stres kojem smo izloženi na poslu i u privatnom životu, manjak slobodnog vremena i stalna žurba, te potreba da se brzo donose odluke učinili su nas napetim i nespokojnim. U užurbanom svetu gde se stvari odvijaju izuzetno brzo, čini se da okolnosti upravljaju nama, a ne obrnuto. Čini se da se kormilo života koje držimo u rukama nekako zaglavilo i da naš brod plovi tamo gde ga matica vuče…

Osnovni uzrok za ovako nešto leži u tome što u toku školovanja nismo obučeni u veštinama koje su ključne za vođenje naših života. Na primer, koliko su nas učili kako da efikasno organizujemo svoje aktivnosti? Koliko smo predmeta imali iz umešnog rešavanja problema ili donošenja odluka? Koliko smo časova vežbali izbor najbitnijih aktivnosti i kako da efikasno organizujemo događaje?..

Upravo se usvajanje ovih najbitnijih znanja nalazi u suštini ntc:m programa. Načinite naredni korak i usvojite vredna znanja koja ćete primenjivati svakodnevno na stazi ostvarivanja sopstvenih ciljeva. Načinite korak u razvoju svojih kreativnih potencijala i produženju umne vitalnosti do duboko u starost.